Header Image
Назив Категорија Град
ОЛИМПИКО
32% основен попуст на гуми, 20% основен попуст на вулканизерски услуги, хотел за гуми и центрирање на возилото. ВИП чекална и гратис кафе
Автомобили Скопје
ТРЕНД ФУД БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ЛАНЧ РЕСТОРАН ТРЕНД
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ТРЕНД ГАСТРО БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ТРЕНД ТЕЛЕКОМ ЛАНЧ БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ЕНРИКО
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
АМИГОС
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
МАРАКАНА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
КАЗАБЛАНКА
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ХАНТЕРС ЛОЏ КАМНИК
5% основен попуст на редовната цена на ресторанските услуги (храна и пијалок) како и на вината Chateau Kamnik купени во ресторанот за носење
Ресторани / Кафе барови Скопје
ГОСТИЛНИЦА ЛИРА
15% основен попуст на основното мени
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН СТОБИ
7% на секоја а ла кард нарачка, детално објаснување на производството и дегустација на вино. Попустот не следува за свадбени веселби и пакет менија
Ресторани / Кафе барови Велес
РОК КАФАНА РУСТИКАНА 2.0
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН КАЈ ЏИНО
10% основен попуст само за клиентите кои ќе платат со Visa Electron картичка за Лично Банкарство
Ресторани / Кафе барови Скопје
БАРБАКАН
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ЛОФТ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ВОДЕНИЦА МУЛИНО
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ГОСТИЛНИЦА ДУКАТ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН ТИВОЛИ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Сите продажни места
РЕСТОРАН ДЕЛФИН
8%
Ресторани / Кафе барови Тетово
НОА ЛАНЧ БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН ДАЛГА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН ОСТРОВО СВ. НАУМ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН СВ. СОФИЈА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН И БИЧ БАР ГРАДИШТЕ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
Ресторан БАКАЛ БРВЕНИЦА
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Тетово
РЕСТОРАН ЛА ТЕРАЦА ВРУТОК
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Гостивар
РЕСТОРАН ГЛАМУР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Гостивар
ГОСТИЛНИЦА КРИСТИЈАН
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Гостивар
Кафе Ресторан ЕНЏОИ
5% основен попуст на храна и пијалоци и 10% основен попуст за користење на сала за семинари (капацитет на сала 50 учесници)
Ресторани / Кафе барови Гевгелија
ПЛАЖА РЕСТОРАН ПОТПЕШ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
ПИЦЕРИЈА СКАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Крушево
КЛУБ ПЛАНЕТ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Крушево
МЕТРОПОЛИС ЛАНЧ БАР
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Струга
ВЕРСУС ЛАНЧ БАР И ПЛАЖА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Струга
РЕСТОРАН СВ. НИКОЛА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Струга
РЕСТОРАН АЛЕКСАНДРИЈА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
ПИЦЕРИЈА РОМА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Крушево
ГОСТИЛНИЦА КАЈ МЕЧЕ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
ЛАНЧ РЕСТОРАН ПОРТА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН СТАЦИОНЕ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
БИЧ БАР И РЕСТОРАН КУБА ЛИБРЕ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
РЕСТОРАН ВИЛА ГОРНА КУЌА
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Демир Хисар
ЛАНЧ БАР КУЛ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Пробиштип
КАДМО ЛАНЧ БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
Ресторан ОСОГОВСКА КУЌА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Кочани
КАФЕ ПИЦЕРИЈА ЛА СТРАДА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Прилеп
ПАЛАС ГАРДЕН
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Куманово
КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО
10% основен попуст на ресторански, хотелски и спа услуги секој ден освен недела
Ресторани / Кафе барови Куманово
РЕСТОРАН ДИНГА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Струга
ЛАНЧ БАР ЈАРД
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Куманово
АТВА РЕСТОРАН
10% основен попуст А ла кард
Ресторани / Кафе барови Кичево
Рибен Ресторан РИВИЕРА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Струга
БИСТРО О ЛА ЛА
20% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
ПАРАЈСА Е ШАРИТ
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Тетово
МЕЧКУЕВСКА ПУЖЕ
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Свети Николе
АСТЕРА ЛАНЧ БАР И КИДС КЛУБ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН ШАПЕ
15% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Крушево
Б - ВОЧ
30% основен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
БЕТА ОПТИК
5% дополнителен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
ДИОПТРА
15% основен попуст на диоптриски рамки и очила за сонце
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
ЗЛАТАРА СИГМА
10% основен попуст за целата колекција на златен накит
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
МАЈОРИКА
5% дополнителен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
МИСАКИ
5% дополнителен попуст
Накит, часовници, оптика Скопје
СВАРОВСКИ
5% основен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
ЗЛАТАРА КАРИНА
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Прилеп
ОХРИДСКИ БИСЕРИ ФИЛЕВИ
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
НОВА ОПТИК
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Струга
ОПТИКА ФИЛОС
10% основен попуст на нова колекција
Накит, часовници, оптика Куманово
ЗЛАТАРА КВИН
20% основен попуст на сребрен накит и 5% попуст на златен накит
Накит, часовници, оптика Куманово
БОЖИНОВСКИ НАКИТ И ЧАСОВНИЦИ
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
БИЦИАНИ
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ВОМЕН СИКРЕТ
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
МАНГО
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ПАРФОИС
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
СПРИНГФИЛД
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Сите продажни места
ТИМБЕРЛЕНД
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ФЕШН & ФРЕНДС
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ХУГО БОС
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ОЛТРЕ
10 % основен попуст
Мода Скопје
ФИОРЕЛА РУБИНО
10 % основен попуст
Мода Скопје
ЛИУ-ЈО
10% основен попуст
Мода Скопје
КАРПИСА
10% основен попуст
Мода Скопје
ГЕРИ ВЕРБЕР
10% основен попуст
Мода Скопје
ПАУЛ & ШАРК
10% основен попуст
Мода Скопје
ВИКЕНД МАКС МАРА
10% основен попуст
Мода Скопје
ЈАМАМАЈ
10% основен попуст
Мода Скопје
МОТИВИ
10% основен попуст
Мода Скопје
ПЕНИ БЛЕК
10% основен попуст
Мода Скопје
МАКС & КО
10% основен попуст
Мода Скопје
МАРЕЛА
10% основен попуст
Мода Скопје
ДОКА
10% основен попуст
Мода Скопје
СИТИ ФЕШН ПЈЕР КАРДЕН
10% основен попуст
Мода Скопје
ГЕОКС
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ВИКТОР ШЕВИЊОН
15% основен попуст
Мода Скопје
НАЈН ВЕСТ
20% основен попуст или 5% дополнителен попуст на производите кои се намалени до 50%
Мода Скопје
ПЕКО
5% основен попуст
Мода Сите продажни места
ЏИНО КОРИ
10% основен попуст
Мода Сите продажни места
БИАНА ШУС
10% основен попуст на нова колекција
Мода Куманово
ГОРИЦА ТРЕЈД
15% основен попуст
Мода Скопје
АТВА ЕКСКЛУЗИВ
10% основен попуст
Мода Кичево
ДЕРМА ЕСТЕТИКА
30% попуст од редовните цени на Guinot третманите за лице и тело
Убавина Скопје
ЕЛИКСИР
15% основен попуст на производи
Убавина Сите продажни места
КОСМО
10% основен попуст на селективните брендови (парфеми, тоалетни води, козметика за лице и тело, декоративна козметика) и накит
Убавина Сите продажни места
ПАРФИМЕРИЈА 99
10% основен попуст на парфеми
Убавина Кочани
ПРИВЕ
15% основен попуст
Убавина Скопје
ЛОГОНА
10% основен попуст
Убавина Скопје
САЛОН ЗА УБАВИНА ПЛЕЖР
10% основен попуст
Убавина Скопје
МИРИС НА ПРИРОДАТА
10% основен попуст
Убавина Скопје
BEO Sport
20% основен попуст или 5% дополнителен попуст на производите кои се намалени до 50%
Спорт Скопје
КАН-ЏИМ
1.Месечна претплата за неограничено користење на клубот во рамки на работно време од 1.500 мкд 2. За двомесечна претплата за персонален тренинг (тренирање со стручен личен тренер) добивате 1 месец неограничено користење на клубот
Спорт Скопје
МАГНУС
10% основен попуст на фитнес услугите
Спорт Скопје
МЕГАСПОРТ
10% основен попуст на целиот асортиман од брендовите Nike, Reebok, Asics, Puma
Спорт Сите продажни места
РИСПОРТ
10% основен попуст
Спорт Скопје
СИНЕРЏИ
Фитнес и Спа месечна карта, 2 релакс масажи на цело тело, ВИП Паркинг место - 6.000 мкд
Спорт Скопје
ПРО СПОРТ
5% основен попуст
Спорт Скопје
ДРОП ИН
5% основен попуст
Спорт Скопје
ФИТ
Можност за закажување на персонален тренинг 24/7 и попуст од 10%, 20%, 30% за 1,2,3 особи
Спорт Скопје
ПЕРФЕКТ БОДИ ЦЕНТАР
10-30% основен попуст (привилегијата може да се користи само со плаќање со Visa Electron картичката за лично банкарство)
Спорт Скопје
ТИТАНИУМ
10% основен попуст на сите услуги, освен на персонални тренинзи.
Спорт Скопје
АТВА СПОРТ
10% основен попуст
Спорт Кичево
АРЕНА ФИТНЕС
10% основен попуст
Спорт Тетово
ПРОТЕИН ЛАБ
15% основен попуст на понудата за суплементи и изработка на персонализиран режим на исхрана и тренинг програма
Спорт Скопје
ФИТНЕС ЦЕНТАР ЦС ЈАНЕ САНДАНСКИ
5% основен попуст на месечните членарини за фитнес центарот и аеробик клуб
Спорт Скопје
ТЕНИС ПАРК СЦ ЈАНЕ САНДАНСКИ
5% основен попуст
Спорт Скопје
АВИЦЕНА
10% основен попуст
Здравство и осигурување Сите продажни места
ДР.АНЧЕВСКИ
5-10% основен попуст на сите третмани
Здравство и осигурување Скопје
ПРИВЕ МЕДИКА
15% основен попуст
Здравство и осигурување Скопје
САВА ОСИГУРУВАЊЕ
Со секоја купена полиса за АО и каско осигурување, корисниците добиваат гратис полиса АО+ или АА макси пакет
Здравство и осигурување Сите продажни места
ДР. ЧАГРИ САДЕ
20% основен попуст
Здравство и осигурување Скопје
КИА MOTOРС
7% Основен попуст на возила кои не се на акција
Автомобили Скопје
МАЗДА
ВИП сервисна услуга во која е вклучено приоритетно закажување и прием во овластен сервис на Мазда и обезбедување на заменско возило за времетраење на редовниот сервис или при гаранциски поправки и интервенции на возилото на клиентот
Автомобили Скопје
МОТОЦЕНТАР
Основен попуст од 30% за пневматици од актуелниот ценовник, осигурување на гумите и ексклузивен подарок од Мотоцентар, во сите продажно-сервисни центри на Мотоцентар во Скопје и низ Републиката
Автомобили Сите продажни места
ПНЕУМАТИК ТП
Основен попуст од 30%, можност за закажување на термин и ВИП чекална во салонот во Аеродром
Автомобили Сите продажни места
СТОП & ГО
27% основен попуст + 3% дополнителен попуст на гуми и фелни
Автомобили Сите продажни места
КОРЕА АУТО ТРЕЈД
Секој купувач на ново возило член на НЛБ Клуб добива гратис редовен сервис на возилото во траење од 2 години
Автомобили Скопје
АУТОМАКЕДОНИЈА
10% основен попуст на плински уред за возила, 20% попуст на оригинални резервни делови, аксесоари, пневматици (гуми) и работна рака. Мин. 100 EUR (во денарска противвредност) за продажба на возила OPEL. Бесплатен хотел за гуми (купени од Аутомакедонија), Влечење на возило на територија на Скопје, сезонска проверка на гуми (со претходно закажување)
Автомобили Скопје
АМ ЦЕРТ
50% основен попуст на технички преглед на возилото (попустот се однесува само на услугата на АМ Церт, не на давачките кон државата или поли
Автомобили Скопје
КАЛИН ХОТЕЛ
15% основен попуст
Патување Дебар
ХОТЕЛ ГАРДЕНИА
10% основен попуст на сите услуги во Гардениа
Патување Велес
ХОТЕЛ СОЛУН
7% попуст на масажи, 10% попуст за користење на спа и велнес центар, 10% попуст на целото а-ла-кард мени, 15% попуст на користење на конференциски простор и кетеринг услуги
Патување Скопје
КАЗИНО ФЛАМИНГО ХОТЕЛ
30% основен попуст за користење на хотелска услуга сместување
Патување Гевгелија
РАМАДА ПЛАЗА ПРИНЦЕС
10% основен попуст за користење на хотелска услуга и сместување, 10% основен попуст на услуги во ресторан (храна и пијалоци)
Патување Гевгелија
ХОТЕЛ МОНТАНА
10% попуст на услугите во Хотелот и Ресторанот и бесплатен тандем параглајдинг лет на потрошени 12.000 мкд во Хотел Монтана
Патување Крушево
ХОТЕЛ МИЛЕНИУМ ПАЛАС
10% основен попуст за користење на хотелска услуга и сместување, 10% основен попуст на услуги во ресторан (храна и пијалоци)
Патување Охрид
ХОТЕЛ КРИСТАЛ ПАЛАС
7% основен попуст
Патување Прилеп
ХОТЕЛ ГРАНИТ
10% основен попуст на хотелски услуги
Патување Охрид
ХОТЕЛ АКВАЛИНА
5% основен попуст
Патување Охрид
ХОТЕЛ ТИНО
10% основен попуст
Патување Охрид
ХОТЕЛ НОВА РИВИЕРА
10% основен попуст на хотелски и ресторански услуги
Патување Охрид
ХОТЕЛ СИТИ ПАЛАС
10% основен попуст
Патување Охрид
ХОТЕЛ СИЛЕКС
10% основен попуст
Патување Охрид
ХОТЕЛ РЕСТОРАН КАПРИ
10% основен попуст на хотелски и ресторански услуги
Патување Битола
ХОТЕЛ ГАРДЕН
10% основен попуст
Патување Охрид
ХОТЕЛ СУ
10% основен попуст на хотелски и ресторански услуги
Патување Охрид
ХОТЕЛ МАНАСТИР
10% основен попуст
Патување Берово
АУРОРА РЕСОРТ И СПА
10% основен попуст на редовните цени за сместување и 7% основен попуст на сите пакети
Патување Берово
УРБАНИСТА ХОТЕЛ И БАР
10% основен попуст за користење на хотелска услуга и сместување, 5% основен попуст на услугите во Барот за сметки над 1.000 м
Патување Штип
ХОТЕЛ РУСИЈА
5% основен попуст на Хотелски услуги, ресторан, Скај Бар и СПА Центар
Патување Скопје
АСТЕРА АПАРТМЕНТС
10% основен попуст
Патување Скопје
ВИНАРИЈА ЧИФЛИК
10% основен попуст на хотелски и ресторански услуги
Патување Битола
ХОТЕЛ ДРИМ
5% основен попуст на услугата Ноќевање со појадок и 10% основен попсут на услугата полупансион и полн пансион
Патување Струга
ХОТЕЛ БИСТРА
10% основен попуст на ноќевање со појадок, доцна одјава и рана пријава
Патување Гостивар
ХОТЕЛ СПОРТ
10% основен попуст на ноќевање со појадок, доцна одјава и рана пријава
Патување Гостивар
ХОТЕЛ ЛОЏ
10% основен попуст на ноќевање со појадок, доцна одјава и рана пријава
Патување Гостивар
ХОТЕЛ ЕПИНАЛ
10% основен попуст на ноќевање со појадок, доцна одјава и рана пријава
Патување Битола
ХОТЕЛ И БИСТРО БАР БЕЛА КУЌА
20% основен попуст на хотелски услуги и 10% основен попуст на ресторански услуги
Патување Битола
БЛЕК РЕД ВАЈТ
5% основен попуст
Уредување на домот Скопје
ЕЛЕКТРОМЕТАЛ
7% Основен попуст на сите артикли, попустот не важи за артиклите кои се веќе напромоција. Можност за закажување на термин пазарење преку контакт центарот. Бесплатен превоз за стока над 9.000 МКД до 25 км (на ниво на Скопје)
Уредување на домот Скопје
КАРПЕТ МАКС
10% oсновен попуст
Уредување на домот Скопје
КОРНИ
5% дополнителен попуст
Уредување на домот Скопје
МОНТЕНЕГРО
15% основен попуст
Уредување на домот Сите продажни места
LUX
10% попуст на редовната цена на производите купени во продажниот салон за светилки и мебел ЛУКС
Уредување на домот Скопје
РОЈАЛ ХАУС
5% основен попуст
Уредување на домот Скопје
СИМПО
5% oсновен попуст
Уредување на домот Сите продажни места
КОИН КАЗА
5% основен попуст на целиот асортиман
Уредување на домот Скопје
СТИБЕРА ХОМЕ ЦЕНТАР
5% основен попуст
Уредување на домот Прилеп
МАНЕКС
5% дополнителен попуст
Уредување на домот Скопје
ЕГЛО
5%дополнителен попуст
Уредување на домот Скопје
МОСС
5% дополнителен попуст
Уредување на домот Скопје
МЕБЕЛ МИЛАНО
5% основен попуст
Уредување на домот Прилеп
КАМНИК ВИНА
5% основен попуст на редовната цена на вината Chateau Kamnik купени во продавницата на Камник Вино
Специјализирани продавници Скопје
ЛИНДТ
7% основен попуст на секој купен Lindt производ платен со Visa Electron картичката за лично банкарство. Не се комбинира со други попусти.
Специјализирани продавници Скопје
МИКЕИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ
5% основен попуст на редовната цена на производите во продавниците Микеи Интернационал
Специјализирани продавници Скопје
ВИНАРИЈА БОВИН
5% основен попуст на Superior и Premium Вина купени во Винарија Бовин
Специјализирани продавници Неготино
ПИРИН ЕКСПОРТ
11% основен попуст на сауни за домашна употреба
Специјализирани продавници Скопје
ФЛОУЕР СИТИ
10% основен попуст на вертикални градини и зеленило за ентериери
Специјализирани продавници Скопје
ЛЕОНИДАС
10% основен попуст
Специјализирани продавници Скопје
АИ СТАИЛ
Основен попуст од 5% на Mac и Ipad производи, 2% основен попуст на Iphone, 7% оснвен попуст на додатоци, 50% основен попуст на работилница еден на еден и 20% попуст на сервис услуги (Во сервис услуги не сопаѓаат поправки вон гаранција)
Специјализирани продавници Скопје
СЛАТКАРНИЦА ДИЗНИЛЕНД ТРЕЈД
10% основен попуст
Специјализирани продавници Прилеп
НЕПТУН
Бесплатна премиум испорака, 60 дена тест период на производите, стекнување со поени и вредносни ваучери (1МКД = 1 ПОЕН, 60.000 ПОЕНИ = 1.500,00 МКД вредносен ваучер), пристап до посебни понуди, настани и презентации и постојана поддршка.
Специјализирани продавници Сите продажни места
СЕНСУМ ТРЕНИНГ И КОУЧИНГ
Вредносен ваучер од 1.000,00 МКД за интерни едукативни тренинг програми или 3.000,00 МКД за едукативни тренинг програми од програмата на АТРИА, НЛП Центар и Ериксон Колеџ (застапувани од страна на Сенсум) + бесплатна коучинг сесија (за корисниците кои ќе посетат било кој од горенаведените тренинзи)
Специјализирани продавници Скопје
ИГРОТЕКА ИМАГИНАРИУМ
За секој роденден во Игротека Имагинариум основен попуст од 10%
Детско катче Скопје
БЕБЕ КОНФОРТ
10% основен попуст
Детско катче Скопје
ОКАИДИ
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Детско катче Сите продажни места
ИГРОТЕКА АВАНТУРА
20% основен попуст на роденденскиот пакет
Детско катче Скопје
ИГРОТЕКА БАЈКА
5% основен попуст
Детско катче Скопје
Ла ТЕРАЦА
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН ДЕЛФИН
8% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Гостивар
Ресторан СТАЦИОНЕ
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Охрид
ГРАДСКА КАФЕАНА ФУРНА
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН КАРПЕ ДИЕМ
5% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
РЕСТОРАН ФОР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
MAJ TAJM
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Скопје
СПА ПАРК
10% основен попуст
Убавина Скопје
АНАБЕЛА ПАРФИМЕРИИ
15% попуст на цел асортиман, приватна презентација во парфимерија ANABELLA Хотел Мериот со претходна најава (мин. 3 дена) тел. 078451637, бесплатни Make up лекции и техники за шминкање од Make Up артисти со Bobby Brown сертификат. Можност за бесплатни тестери и артикли. Претходно закажување тел. 078451497
Убавина Скопје
МИСТЕР АЈ
10% основен попуст
Патување Скопје
ПРО ФИТ
10% основен попуст
Спорт Скопје
РИВАЈВ СПА И ВЕЛНЕС КЛИНИК
15% основен попуст на сите услуги
Убавина Скопје
ОПТИКА ТРИВЕКС
15% основен попуст
Накит, часовници, оптика Скопје
ВИА ФАРМ
10% основен попуст на медицинска козметика
Убавина Сите продажни места
РИВАЈВ СПА И ВЕЛНЕС КЛИНИК
15% основен попуст на сите услуги
Накит, часовници, оптика Сите продажни места
СТОМАТОЛОШКИ ЦЕНТАР Д-Р БАТКОСКИ
15% основен попуст на ортодонски услуги
Здравство и осигурување Охрид
ТОЛТУ МОТОРС
10% основен попуст на Subaru и Great Wall возилата и 10% основен попуст на сервисни услуги и резервни делови
Автомобили Скопје
МОРИОН
10% основен попуст
Накит, часовници, оптика Скопје
ПИНКО
10% основен попуст
Мода Скопје
ГАБИАЧИ
15% основен попуст
Мода Скопје
ГО КАПРИСА
10% основен попуст
Мода Скопје
5ASEC
5% основен попуст на услугите
Специјализирани продавници Скопје
GAUCHE
15% основен попуст на сите артикли
Мода Скопје
ПОЛИКЛИНИКА ДЕНТА ЕС
Приоритетно закажување на термин и бесплатен комплетен третман за професионално чистење на забен камен при прва посета
Здравство и осигурување Скопје
REPLAY
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
SUPERDRY
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
LEVI'S
10% основен попуст при секоја трансакција, Покана за ВИП шопинг на попуст, можност за купување по намалени цени пред започнување на официјалните сезонски попусти
Мода Скопје
ARMARIUM
12% основен попуст и можност за резервирање на ВИП термин за нарачка (привилегијата се однесува само за индивидуални нарачки)
Мода Скопје
ПРЕМИЕР ЦЕНТАР
10% основен попуст на хотелски услуги и 5% основен попуст на ресторански услуги
Патување Сите продажни места
ГРАНД ПРЕМИЕР
10% основен попуст на хотелски услуги и 5% основен попуст на ресторански услуги
Патување Сите продажни места
ЛЕСНИНА МИ
5% дополнителен попуст на кујни
Уредување на домот Скопје
БРП
10%-15% основен попуст на додатна опрема и гардероба, до 3% основен попуст на единиците од програмот на БРП
Автомобили Скопје
СТОМАТОЛОШКА ПОЛИКЛИНИКА ВИТА-ДЕНТ
Бесплатен digital smile дизајн
Здравство и осигурување Скопје
ЕКВИЛИБРИУМ РЕСТОРАН И КАФЕ БАР
10% основен попуст
Ресторани / Кафе барови Скопје
СИТИ ЗОО ПЛУС
10% основен попуст за секоја нарачка и бесплатна достава
Специјализирани продавници Скопје
LACOSTE
10% основен попуст во продажните места во ТЦ Рамстор
Мода Скопје
GANT-POLO-TOMMY
10% основен попуст во продажните места во ТЦ Рамстор
Мода Скопје
ТЕЛЕСЕТ
10% основен попуст
Уредување на домот Скопје
ИЦС ГРУП
5% основен попуст на DAIKIN од HCE програмата: инвертер клима уреди, прочистувачи и топлотни пумпи Altherma
Специјализирани продавници Скопје
Максимо Лајтинг
10% основен попуст
Уредување на домот Сите продажни места
Сити Фловерс
Kупон за попуст - 5% основен попуст за користење на сервисот www.cityflowers.mk - испорака на букети и растенија. Код за попуст @Nlb5Flo
Специјализирани продавници Скопје